LET OP: ALLE ACTIVITEITEN VAN DE CIRKEL WORDEN ONDERGEBRACHT BIJ: BIJVROOM.NL!

 

De praktijk is van woensdag t/m vrijdag geopend van 10.00 - 17.00 uur. Het is dan mogelijk dat u de voicemail hoort. Als u wilt dat ik u terugbel, dan kunt u een bericht achterlaten. Er wordt dan uiterlijk binnen 2 werkdagen, contact met u opgenomen. U kunt ook een email sturen of onderstaand contactformulier invullen en verzenden. Met uw gegevens wordt uiteraard zorgvuldig omgegaan.

Buiten kantoortijden, in het weekend en tijdens feestdagen, is de praktijk niet bereikbaar. Indien er dan sprake is van spoed, kunt u het beste contact opnemen met het sociaal team in uw gemeente, of uw huisarts. 

BIJ VROOM is gevestigd op:

Prins Hendriklaan 27

3433 EH Nieuwegein (Vreeswijk)

T: 06-382 611 42

E: info@bijvroom.nl

Contactformulier:

Als CAT-therapeut val ik onder het Wkkgz-klacht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie gatgeschillen. Mijn praktijk heeft een positief beoordeelde visitatie ondergaan op 25 juni 2021 en ik voer een gedegen praktijk op alle gebieden, zie: visitatie kwaliteitstherapeuten.pdf