Het is belangrijk dat er geen overleg met elkaar in de wachtkamer of bij de deur plaatsvindt waar uw kind bij is. Zowel voor als na de sessie. De dag voor de sessie kunt u mij een update per email geven hoe het thuis gaat en/of op school. Mocht u verder wat willen bespreken, dan kunnen wij een afspraak maken voor een telefonisch of email consult.

Uw kind weet soms niet goed wat hij of zij moet zeggen na een consult. Soms is het abstract, zoals tijdens een visualisatie, of soms is het moeilijk geweest. U kunt het zodoende na een consult, het beste neutraal houden. Ons telefonisch consult biedt gelegenheid om in te gaan over de voortgang.

Het is belangrijk om afspraken niet te annuleren omdat het niet goed is voor de voortgang van het traject. Mocht het echter toch noodzakelijk zijn, dan vraag ik u vriendelijk om rekening te houden met een termijn van 48 uur. Dit geeft mij meer ruimte om de plek weer in te vullen en/of mijn planning aan te passen. Mocht u tussen 48 en 24 uur toch willen verplaatsen, dan breng ik de helft in rekening. Bij afspraken welke binnen 24 uur worden afgezegd, wordt het volledige bedrag in rekening gebracht, ongeacht de reden van annulering. U krijgt deze niet vergoed via de zorgverzekering. Indien u regelmatig te laat komt, of consulten afzegt, dan heeft dat invloed op de effectiviteit van de begeleiding en ga ik daar met u over in gesprek. 

Het is belangrijk om op tijd te zijn. Bent u te laat dan zal de eindtijd hetzelfde blijven. Een kindsessie duurt 45 minuten en een oudergesprek 45-60 minuten. 

Rondom ons pand, hebben wij voldoende parkeergelegenheid. Parkeren is kosteloos. Indien u met het OV reist, kunt u uitstappen op de Koninginnenlaan in Vreeswijk. Vanaf daar is het een paar minuten lopen naar het pand.